网站导航     在线客服  
sat新手资料大合集【打包下载】
学生选择在小站备考:30天 397587名,今日申请5642人    备考咨询 >>

SAT阅读:今日份的练习题(附答案和详解)

2018年03月31日11:00 来源:小站整理
参与(0) 阅读(710)

SAT/ACT备考资料免费领取

免费领取
摘要:文本为大家带来今日份的SAT阅读练习题,每天读一段SAT文章,保持语感,考试的时候才不会尴尬。希望冲刺五月SAT考试的宝宝们都能够在SAT阅读这个部分取得高分!

下面我们就一起来看看今日份的SAT阅读练习题吧,希望能够帮助到大家。

SAT阅读:今日份的练习题(附答案和详解)图1

Critical Reading>Select an Answer

Alyosha had been struck by Katerina Ivanovna'sbeauty when, three weeks before, Dmitri had firstbrought him, at Katerina Ivanovna's special request, to be introduced to her. There had been noconversation between them at that interview, however. Supposing Alyosha to be very shy, Katerina Ivanovna had talked all the time to Dmitrito spare him. Alyosha had been silent, but he had seen a great deal very clearly. He was struckby the imperiousness, proud ease, and self-confidence of the haughty girl. And all that wascertain, Alyosha felt that he was not exaggerating it. He thought her great glowing black eyeswere very fine, especially with her pale, even rather sallow, longish face. But in those eyes and inthe lines of her exquisite lips there was something with which his brother might well bepassionately in love, but which perhaps could not be loved for long. He expressed this thoughtalmost plainly to Dmitri when, after the visit, his brother besought and insisted that he shouldnot conceal his impressions on seeing his betrothed.

"You'll be very happy with her, but perhaps—not tranquilly happy."

"Quite so, brother. Such people remain always the same. They don't yield to fate. So you thinkI shan't love her for ever."

"No; perhaps you will love her for ever. But perhaps you won't always be happy with her."

Alyosha had given his opinion at the time, blushing, and angry with himself for having yielded tohis brother's entreaties and put such "foolish" ideas into words. For his opinion had struck himas awfully foolish immediately after he had uttered it. He felt ashamed too of having given soconfident an opinion about a woman.

Which choice best summarizes the events described in the passage?

A.A character meets the woman his brother plans to marry and then expresses his opinion ofthe situation.

B.Two brothers have an argument after visiting a young woman who is a family friend.

C.Three friends share memories of the occasion when they first met one another.

D.A character visits his friend and his friend's wife, and they discuss their shared plans for thefuture.

答案:A

解析:

Choice A is the best answer. The beginning of thepassage describes Alyosha's first time meetingKaterina, his brother Dmitri's "betrothed." After thevisit, Alyosha tells Dmitri that he thinks Dmitri will behappy, but not completely happy, with Katerina after they marry.

以上就是小站为大家整理的SAT复习资料,希望能够帮助到大家。小站会一直陪在大家身边,备考的宝宝们加油哦!

特别申明:本文内容来源网络,版权归原作者所有,如有侵权请立即与我们联系contactus#zhan.com,我们将及时处理。

相关文章

新SAT考试阅读部分如何算分?阅读评分标准详细介绍 超全的新SAT阅读17种考试题型汇总 新SAT阅读考试官方OG题型解析汇总、各大题型一网打尽 12月2日SAT考试真题回忆 2017年最后一场sat考试 2017年11月4日SAT北美考试分析 深度! 【新SAT阅读】考试综述+题型介绍+OG样题全解析 新SAT阅读亚太首考第一篇文章原文及各种背景知识分享 6月亚太新SAT考试阅读原文及出处大盘点

专题推荐

未输入验证码
未输入验证码
未输入验证码
获取验证码
免费领取

你可能会喜欢

2018年SAT考试流程详解
2018年SAT考试流程详解
SAT

100% 的用户喜欢

最新SAT考试考场详细介绍
最新SAT考试考场详细介绍
SAT

100% 的用户喜欢

美国高考SAT和ACT之不同
美国高考SAT和ACT之不同
SAT

100% 的用户喜欢

2018年SAT考试分数解读
2018年SAT考试分数解读
SAT

100% 的用户喜欢

18年5月5日SAT考试回忆
18年5月5日SAT考试回忆
SAT

100% 的用户喜欢