网站导航     在线客服  
sat新手资料大合集【打包下载】
学生选择在小站备考:30天 435994名,今日申请8034人    备考咨询 >>

【官方出品】SAT阅读每日一练系列模拟题(2018年4月11日)

2018年04月11日23:27 来源:小站整理
参与(0) 阅读(674)
摘要:小站与你一起备战5月SAT考试。由SAT考试官方出品(SAT daily practice),每天一道权威SAT阅读练习题,在苦刷SAT真题之余,是保持备考状态并适当放松身心的绝佳调剂资料。众SATer可善用,本文为2018年4月11日SAT阅读每日一练。

为大家2018年4月9日的SAT阅读每日一练,考察语篇阅读中的段落理解,大家可以先直接针对选项做推测练习,之后再有针对性在文章出题出做阅读,再做推断,最后通读全文,积累词汇。一题三用,善莫大焉。

I have already observed that, from their origin, the sovereignty of the people was the fundamental principle of the greater number of British colonies in America.

At the present day the principle of the sovereignty of the people has acquired, in the United States, all the practical development which the imagination can conceive. It is unencumbered by those fictions which have been thrown over it in other countries, and it appears in every possible form according to the exigency of the occasion. Sometimes the laws are made by the people in a body, as at Athens; and sometimes its representatives, chosen by universal suffrage, transact business in its name, and almost under its immediate control.

In some countries a power exists which, though it is in a degree foreign to the social body, directs it, and forces it to pursue a certain track. In others the ruling force is divided, being partly within and partly without the ranks of the people. But nothing of the kind is to be seen in the United States; there society governs itself for itself. All power centres in its bosom; and scarcely an individual is to be meet with who would venture to conceive, or, still less, to express, the idea of seeking it elsewhere. The nation participates in the making of its law by the choice of its legistlators, and in the execution of them by the choice of the agents of the executive government; it may almost be said to govern itself, so feeble and so restricted is the share left to the administration, so little do the authorities forget their popular origin and the power from which they emanate.

Which fact, if true, would most clearly undermine Tocqueville's primary argument about the sovereignty of the people of the United States?

以下哪个事实推翻了Tocqueville关于美国人民的主权的论证

A.The majority of people in the United States in 1835 were not permitted to vote.

B.Tocqueville was a French citizen who spent fewer than nine months in the United States.

C.The United States in 1835 included some states that had never been British colonies.

D.Only United States citizens meeting certain eligibility requirements have been allowed to serve in the government.

答案:A

4月9日的sat阅读每日一练解析:

Choice A is the best answer. Throughout thepassage, Tocqueville argues that in the United Statesthe people truly govern and have power, as he hasseen that they participate in the selection of theirauthorities and in the creation and implementation of the laws. Tocqueville's argument wouldbe weakened if, at the time he was writing, it were true that most people in the United Stateswere not permitted to vote and therefore were not participants in the government.

以上就是小站SAT频道为大家带来的2018年4月11日的sat阅读每日一练的全部内容。小站SAT频道会一直陪伴着你们哦,好好加油,所有的SATer们。一起向春天粗发,在即将到来的5月SAT考试中,一战功成。

特别申明:本文内容来源网络,版权归原作者所有,如有侵权请立即与我们联系contactus#zhan.com,我们将及时处理。
大家都在学

看完这篇文章有何感觉?已经有0人表态,0%的人喜欢

相关文章

2008-2017SAT历年真题解析 新SAT考试“战前军粮”储备 4大高分必备资料免费下载 考前实战全真模拟 SAT模考免费下载 新SAT考试阅读部分如何算分?阅读评分标准详细介绍 新SAT阅读考试官方OG题型解析汇总、各大题型一网打尽 超全的新SAT阅读17种考试题型汇总 【新SAT阅读考试技巧】掌握了这6大阅读技巧、快速提分不在... 【SAT考试真题】新SAT阅读官方OG真题题型解析最新发布

你可能会喜欢

2018年SAT考试流程详解
2018年SAT考试流程详解
SAT

100% 的用户喜欢

最新SAT考试考场详细介绍
最新SAT考试考场详细介绍
SAT

100% 的用户喜欢

美国高考SAT和ACT之不同
美国高考SAT和ACT之不同
SAT

100% 的用户喜欢

2018年SAT考试分数解读
2018年SAT考试分数解读
SAT

100% 的用户喜欢

18年5月5日SAT考试回忆
18年5月5日SAT考试回忆
SAT

100% 的用户喜欢