网站导航     在线客服  
小站教育
sat新手资料大合集【打包下载】
学生选择在小站备考:30天 318076名,今日申请7人    备考咨询 >>

2018年4月12日SAT阅读每日一练 备战5月SAT

2018年04月13日18:02 来源:小站整理
参与(0) 阅读(688)

SAT/ACT备考资料免费领取

免费领取
摘要:小站与你一起备战5月SAT考试。由SAT考试官方出品(SAT daily practice),每天一道权威SAT阅读练习题,在苦刷SAT真题之余,是保持备考状态并适当放松身心的绝佳调剂资料。众SATer可善用,本文为2018年4月13日SAT阅读每日一练,考察行文理解能力。

为广大SATer带来2018年4月12日的SAT阅读每日一练,考察语篇阅读中的词义理解,大家可以先直接针对选项做推测练习,之后再有针对性在文章出题做快速阅读,再做推断,最后精读全文,积累词汇。一题三用,岂不妙哉。

4月12日SAT阅读每日一练

The benefits of humor as an individual coping mechanism and a social lubricant are well established. Humor helps people cope with pain and tragedy, reduces social conflict and promotes group cohesion. But Lehmann-Willenbrock and Allen explored whether humor in the workplace might also help a corporation boost its bottom line. In a longitudinal investigation of team efficiency and productivity, they evaluated humor patterns in the regular team meetings of two industrial organizations in Germany, and then examined short-term and long-term outcomes.

To assess humor patterns, Lehmann-Willenbrock and Allen first videotaped 54 different team meetings, each roughly forty-five minutes long, that collectively involved over 350 employees. If you find work meetings to be arduous and dull, you would not want to be on this research team, for the investigators then watched all of those meeting tapes and coded the team interactions. They were particularly interested in positive humor patterns, that is, upbeat, funny remarks followed by laughter. They intentionally did not include negative humor (sarcasm, put-downs) or failed humor (e.g., a joke followed by silence). After coding the humor patterns, they then evaluated what happened after the laughter.

Lehmann-Willenbrock and Allen found that within the meetings, humor patterns triggered problem-solving behaviors (e.g., what do you think about this approach?), procedural suggestions (e.g., let's talk about our next step), and goal orientation (e.g., we should target this issue). Humor patterns also promoted supportive behaviors like praise and encouragement, and led to new ideas and solutions.

The underlined word "promotes" most nearly means _____

A.encourages.

B.presents.

C.recommends.

D.advocates.

答案:A

解析:

Choice A is the best answer. It is clear from context that when the author says that humor "promotes group cohesion," she means that it "encourages," or stimulates or helps to develop, a feeling of unity among a group.

4月12日SAT阅读每日一练推荐词汇

sarcasm['sɑ:kæzəm]n. 挖苦,讽刺

boost[bu:st]vt. 推进,提高,增加 n. 推进,增加

arduous['ɑ:djuəs]adj. 费力的,辛勤的,险峻的

productivity[.prɔdʌk'tiviti]n. 生产率,生产能力

minutes['minits]n. 会议记录,(复数)分钟

issue['iʃju:]n. 发行物,期刊号,争论点 vi. & vt

dull[dʌl]adj. 呆滞的,迟钝的,无趣的,钝的,暗的

approach[ə'prəutʃ]n. 接近; 途径,方法 v. 靠近,接近,

efficiency[i'fiʃənsi]n. 效率,功率

mechanism['mekənizəm]n. 机制,原理 n. 机械,机构,结构

以上就是小编为大家带来的《2018年4月12日SAT阅读每日一练 备战5月SAT》的全部内容。放松心情,将SAT考试看成是因公出国旅游,不亦乐乎。更多SAT备考知识与技巧攻略,请持续关注小站SAT频道。祝2018年与SAT一战即高分。

特别申明:本文内容来源网络,版权归原作者所有,如有侵权请立即与我们联系contactus@zhan.com,我们将及时处理。

相关文章

【新SAT】4个方面深度分析SAT阅读的改革 【SAT阅读技巧】新SAT阅读4大高分技巧 新SAT阅读取消跨区限制:应对考试有诀窍 【新SAT阅读】全面对比分析新旧SAT阅读分数 SAT阅读如何提速?4个技巧大揭秘 【新SAT阅读】详解新旧SAT阅读文章和题目变化 SAT最新版官方指南重大变化剖析之SAT阅读 【SAT阅读能力提升】SAT阅读8大考试题材分类全知道

专题推荐

未输入验证码
未输入验证码
未输入验证码
获取验证码
免费领取
版权申明| 隐私保护| 意见反馈| 联系我们| 关于我们| 网站地图| 最新资讯
© 2011-2018 ZHAN.com All Rights Reserved. 沪ICP备15003744号-3
沪公网安备 31010602002658号