网站导航     在线客服  
小站教育
sat新手资料大合集【打包下载】
学生选择在小站备考:30天 566039名,今日申请5人    备考咨询 >>

【官方出品】2018年4月10日SAT阅读每日一练系列

2018年04月11日23:48 来源:小站整理
参与(0) 阅读(923)

SAT/ACT备考资料免费领取

免费领取
摘要:小站与你一起备战5月SAT考试。由SAT考试官方出品(SAT daily practice),每天一道权威SAT阅读练习题,在苦刷SAT真题之余,是保持备考状态并适当放松身心的绝佳调剂资料。众SATer可善用,本文为2018年4月10日SAT阅读每日一练,考察词义推测能力。

为大家2018年4月10日的SAT阅读每日一练,考察语篇阅读中的词义理解,大家可以先直接针对选项做推测练习,之后再有针对性在文章出题出做阅读,再做推断,最后通读全文,积累词汇。一题三用,善莫大焉。

【官方出品】2018年4月10日SAT阅读每日一练系列图1

As the saffron tints and crimson flushes of mornherald the coming day, so the social and political advancement which woman has already gained bears the promise of the rising of the full-orbed sun of emancipation. The result will be not to make homeless happy, but society more holy; yet I do not think the mere extension of the ballot a panacea for all the ills of our national life. What we need today is not simply more voters, but better voters. Today there are red-handed men in our republic, who walk unwhipped of justice, who richly deserve to exchange the ballot of the freeman for the wristlets of the felon; brutal and cowardly men... More than the changing of institutions we need the development of a national conscience, and the upbuilding of national character. Men may boast of the aristocracy of blood, may glory in the aristocracy of talent, and be proud of the aristocracy of wealth, but there is one aristocracy which must ever outrank them all, and that is the aristocracy of character; and it is the women of a country who help to mold its character, and to influence if not determine its destiny; and in the political future of our nation woman will not have done what she could if she does not endeavor to have our republic stand foremost among the nations of the earth, wearing sobriety as a crown and righteousness as a garment and a girdle. In coming into her political estate woman will find a mass of illiteracy to be dispelled. If knowledge is power, ignorance is also power. The power that educates wickedness may manipulate and dash against the pillars of any state when they are undermined and honeycombed by injustice.

The underlined word "determine" most nearly means _____

A.decide.

B.terminate.

C.judge.

D.limit.

答案:A

4月10日sat阅读每日一练解析:

Choice A is the best answer. When the speaker states that women "help to mold" the character of a country and "influence if not determine its destiny," she means that women can influence the country's destiny and may even "decide," or cause, a certain future for the country.

以上就是小站SAT频道为大家带来的2018年4月10日的sat阅读每日一练的全部内容。小站SAT频道会一直陪伴着你们哦,好好加油,所有的SATer们。一起向春天粗发,在即将到来的5月SAT考试中,一战功成。

特别申明:本文内容来源网络,版权归原作者所有,如有侵权请立即与我们联系contactus@zhan.com,我们将及时处理。

相关文章

【新SAT阅读】阅读考试之建国文献和名人演讲讲解 全面分析SAT阅读考题来源渠道及作者 新SAT考试钟爱的文章从哪里来?有数据为证 SAT阅读考试考察什么?4个section分类解读 SAT阅读提升你还可以尝试读这些书籍 【SAT阅读】SAT新手必知的5个常见问题解答 SAT阅读考试类型及题目解答方法 讲解决定SAT阅读分数的4大关键因素

专题推荐

未输入验证码
未输入验证码
未输入验证码
获取验证码
免费领取
版权申明| 隐私保护| 意见反馈| 联系我们| 关于我们| 网站地图| 最新资讯
© 2011-2018 ZHAN.com All Rights Reserved. 沪ICP备15003744号-3
沪公网安备 31010602002658号